Akcija za Školu Fudbala Respekt – Kupi dres BH kluba

Kupi Dresove BH fudbalskih klubova

Igrači, klubovi i Sindikat Profesionalnih Fudbalera BiH u akciji za Škola Fudbala Respekt 

U saradnji sa igračima i klubovima iz Bosne i Hercegovine, Sindikat Profesionalnih Fudbalera BiH pokrenuo je akciju, s ciljem prikupljanja sredstava za podršku Škole fudbala “Respekt”, koja besplatno pruža mogućnost treniranja fudbala svakom dječaku i djevojčici, uključujući i djecu s poteškoćama u razvoju.

U komentarima na slike dresova ostavite vašu ponudu. Početna cijena za svaki dres bh. klubova iznosi 100 KM, a aukcija traje do 15.12. tekuće godine, kada će onima koji su najviše ponudili za dres svog voljenog kluba dostaviti isti.

Sindikat Profesionalnih Fudbalera BiH, poziva sve navijače, sportske zaljubljenike i ljude dobre volje da se uključe u našu akciju, te da kupe jedan od dresova, a kompletan prihod usmjeriće se ka finansijskoj podršci ŠF Respekt.

Zahvaljujemo se igračima i gotovo svim klubovima koji su učestvovali u ovoj aktivnosti, obzirom da su pokazali svijest o tome da je sport, u našem slučaju fudbal, mnogo više od same igre!

 

U nastavku pogledajte dresove, a u komentarima ostavite vašu ponudu. Osobu koja zahvaljučno sa 15.12. ponudi najveći iznos, kupila je dres i pomogla radu ŠF Respekt.

LINK – ALBUM DRESOVA